Rock You 2 anmälnings- och betalningsvillkor

Kommunikation
Bekräftelse av anmälanoch antagningsbesked med betalningsavi skickas via mejl, vidare skickas även all information från föreningen via mejl. Eftersom all kommunikation mellan föreningen och dig i regel sker via mejl är det viktigt att du säkerställer att du får våra mejl.


Pardans
Under våra danskurser sker traditionella byten på ring. Vilket innebär att man som tex följare får dansa med alla förare. Undantag kan ske, men då framgår detta tydligt vid anmälan.


Betalning
När du blir antagen till en kurs eller aktivitet hos oss får du tillsammans med antagningsbeskedet betalningsinformation, inklusive information om eventuellt medlemskap, förfallodatum och avgift.


Vi förbehåller oss rätten att ta ut en föreningsavgift på 100kr om betalning inte sker efterpåminnelse. Obetalda avgifter kan gå vidare till inkasso för indrivning.


Anmälan till aktiviteter och kurser är bindande
Eventuell avanmälan måste ske minst 7 dagar innan kursstart. Avbokning ska göras skriftligt via mejltill info@rockyou2.seoch vi måste bekräftaavbokningen. Om avbokning ej skett i tid, förbehåller vi oss rätten att kräva full betalning. Vi behandlar varje avbokning/avanmälanindividuellt, så hör gärna av dig även om det är mindre än 7dagar kvar till kursstart.


Utebliven betalning är inte en giltigavbokning. En avbokning ska alltid ske via mejl och bekräftas från oss.


Kölista
Ibland hamnar du i kölista, anmälan blir inte bindande förens antagningsbesked mejlas. Du har alltid minst 24timmar på dig att tacka nej till en plats.


Paranmälan
Till kurser i tex bugg och fox, samt vissa andra aktiviteter ges möjlighet att göra paranmälan, vid paranmälan sker antagning snarast i mån av plats. Ingen i paret hamnar då i kö. Om en del av paret väljer att avboka sin plats, förbehåller vi oss rätten att placera den andra i kölista. Detta gäller om fördelningen på kursen påverkas negativt.


Grundkurser
På grundkurser har du möjlighet att "prova på" det första tillfället. Bestämmer du dig för att inte fortsätta på kursen måste avanmälan ske snarast via mejl.I det fall avbokning inte sker kvarstår fakturan.


Ideell förening
Dansklubben Rock You 2 är en ideell förening inom Svenska Danssportförbundet. I och med detta är vi även anslutna till Riksidrottsförbundet och RF-SISU. Närvarorapportering sker till RF-SISU.